Καλύτερη εφαρμογή στοιχημάτων

1xBet logo

1xBet

Καμία εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της δεν απέρριψε ποτέ την ιδέα να λανσάρει το δικό της mobile application, τη δική της εφαρμογή δηλαδή και αυτό γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο είναι ιδιοκτήτες ενός smartphone ή τουλάχιστον έχουν πρόσβαση σε ένα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η εταιρεία είναι στοιχηματική. Κάποιος παίκτης στοιχήματος έχει συνεχώς την ανάγκη να τσεκάρει την πορεία των δελτίων του ή να παίζει live στοίχημα στους αγώνες της επιλογής του.

Stoiximan logo

Stoiximan

Κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το στοίχημα και συγκεκριμένα για το διαδικτυακό, επιλέγει το στοιχηματικό πρακτορείο της αρεσκείας του. Η επιλογή του εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες όπως οι αποδόσεις και τα μπόνους που παρέχονται, η ασφάλεια και η αξιοπιστία, η τεχνική υποστήριξη, η λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης είτε από ηλεκτρονικό υπολογιστή (pc), είτε από κινητό.

Bwin logo

Bwin

Η Bwin είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το διαδικτυακό στοίχημα από το 1997 όποτε και ιδρύθηκε. Έκτοτε διαδραματίζει αξιοσημείωτη επιρροή στο στοιχηματικό γίγνεσθαι, τόσο στην Grèce όσο και στο εξωτερικό, και είναι γνωστή παγκοσμίως. Με αξία μεγαλύτερη από $423 εκατομμύρια, γρήγορα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν γίνεται λόγος για το προποτζίδικο της γειτονιάς, αλλά για έναν στοιχηματικό κολοσσό που μπήκε στην αγορά δυναμικά και έμεινε ακόμα πιο δυναμικά.

Bet365 logo

Bet365

Αν ο κόσμος του στοιχήματος, και μάλιστα ο online, αποτελεί ένα από τα ενδιαφέροντά σου και ζεις στην Grèce, τότε το όνομα της εταιρείας Bet365 πρέπει να σου έρχεται ακαριαία στο μυαλό. Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και έχει επηρεάσει το στοίχημα σημαντικά. Με εκατομμύρια apps να δημιουργούνται σχεδόν εβδομαδιαία, καμία στοιχηματική εταιρεία δεν θα ήταν ποτέ αρκετά αφελής, ώστε να μείνει έξω από το παιχνίδι και να μη δημιουργήσει τη δική της εφαρμογή.

Sportingbet logo

Sportingbet

Η Sportingbet είναι ένα στοιχηματικό πρακτορείο που εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί μια από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρείες της ιστορίας. Ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε παρέχει υπηρεσίες στοιχήματος και τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου, ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Grèce.