1xBet logo

1xBet

100% პირველიანაბრის ბონუსი

$100

Τα μπόνους 1xBet και πώς να τα πάρεις

Τα μπόνους 1xBet και πώς να τα πάρεις

Δεν υπάρχει στοιχηματική εταιρεία η οποία δε χαρίζει μπόνους χρήματα και προσφορές στους πελάτες της. Είτε αυτή εδρεύει στην Grèce, είτε όχι, η προσφορά καλωσορίσματος είναι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεδομένη. Γιατί το κάνει αυτό; Φυσικά για να κάνει τις υπηρεσίες της πιο ελκυστικές, ώστε να έχει κίνηση και ασφαλώς για να βελτιώσει την συνολική εμπειρία των πελατών της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίζουν στοιχήματα με δικά τους χρήματα σε συνδυασμό με κάποιο ποσό μπόνους. Κάτι τέτοιο προφανώς συνιστά μια win-win κατάσταση μεταξύ στοιχηματιστή και πρακτορείου στοιχήματος· καθώς ο πρώτος αυξάνει την πιθανότητα να κερδίσει περισσότερα χρήματα παίζοντας στοίχημα, ενώ ο δεύτερος αποκτά ενεργούς χρήστες των υπηρεσιών του, γεγονός που του αποκομίζει έσοδα. Ως φυσικό επακόλουθο, η 1xBet κάνει ακριβώς αυτό με τα 1xBet bonus, τα οποία θα αναλυθούν σε αυτό το άρθρο, προκειμένου να μπορέσεις να τα εκμεταλλευτείς και να κάνεις την κατάσταση πιο ευνοϊκή για εσένα. Στο παρόν άρθρο θα βρεις επίσης τις προϋποθέσεις εκμετάλλευσης και ρευστοποίησης της προσφοράς καλωσορίσματος .

Πώς λειτουργεί το μπόνους 1xBet για νέους παίκτες

Όπως και σε πολλές άλλες στοιχηματικές, έτσι και στην 1xBet ισχύει πίστωση με συγκεκριμένο ποσό ανάλογο με την πρώτη κατάθεση του νέου χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να κάνεις εγγραφή στην 1xBet, τσέκαρε το παρακάτω site azscore.gr. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Άνοιξε ένα καινούργιο λογαριασμό στην 1xBet.

  2. Στο πεδίο «promo code» συμπλήρωσε τον κωδικό για το bonus μέχρι 144$ που θα βρεις πολύ εύκολα με μια αναζήτηση.

  3. Κάνε κατάθεση ένα ελάχιστο ποσό ύψους 10$.

  4. Για να μην πάει στράφι το 1xBet welcome bonus, μελέτησε σωστά τους όρους και τις προϋποθέσεις και βγες νικητής.

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό που συμβαίνει με το μπόνους καλωσορίσματος είναι το εξής:

Χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσεις κανέναν κωδικό κατά την εγγραφή του νέου σου λογαριασμού, η πρώτη σου κατάθεση διπλασιάζεται σε μέγεθος. Πρόσεξε όμως γιατί το ποσό που σου δίνεται ως δώρο από την 1xBet δεν είναι άμεσα αναλήψιμο bonus εγγραφησ 1xBet. Για να μπορέσεις να «καθαρίσεις» το ποσό αυτό και να το μετατρέψεις σε πραγματικά χρήματα, πρέπει να το διαχειριστείς με συγκεκριμένο τρόπο που θα μάθεις αν συνεχίσεις να διαβάζεις το παρόν άρθρο. Η ελάχιστη πρώτη κατάθεση είναι 1$ αλλά αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις την προσφορά καλωσορίσματος τότε το ποσό είναι 10$ και το ποσοστό που προστίθεται είναι 100%, είτε από τραπεζικό λογαριασμό στην Grèce, είτε από άλλες μεθόδους πληρωμής. Η 1xBet δεν ορίζει συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Αυτό σημαίνει πως το ποσό της πρώτης σου κατάθεσης διπλασιάζεται (στη συγκεκριμένη περίπτωση το 10$ γίνεται 20). Δε χρειάζεσαι να είσαι μαθηματικός για να καταλάβεις ότι δε σε συμφέρει να βάλεις ένα τόσο μικρό ποσό για πρώτη κατάθεση γιατί πετάς το 1xBet welcome bonus στα σκουπίδια. Με ταβάνι τα 100, διάλεξε εσύ ποιο νομίζεις ότι είναι το ποσό που θέλεις να καταθέσεις και μόλις το κάνεις θα πάρεις το ποσό σου +100% (δηλαδή μια φορά ακόμα).

Τώρα, η επόμενη απορία σου θα πρέπει αν είναι: «Πώς μπορώ αυτό το ποσό που μου δίνεται να το βάλω στην τσέπη μου». Για να μπορέσεις να κάνεις τα χρήματα αυτά αναλήψιμα και να τα μεταφέρεις από μπόνους σε αληθινά χρήματα (αναλήψιμα από οποιαδήποτε τράπεζα στην Grèce)πρέπει να στοιχηματίσεις αυτά τα χρήματα και να τα πάρεις ξανά πίσω (να έχεις επιστροφές από τα δελτία σου δηλαδή) πέντε (5) φορές, παίζοντάς τα σε δελτία με τουλάχιστον τρεις (3) επιλογές με ελάχιστες αποδόσεις το 1,40 για την κάθε γραμμή.

Διάλεξε τις επιλογές των δελτίων σου σοφά και κέρδισε τα χρήματα του bonus 1xBet.

Ποιες οι προϋποθέσεις μπόνους 1xBet και πώς εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Σημείωσε ότι τα χρήματα της κατάθεσής σου και τα χρήματα που πήρες από το μπόνους καλωσορίσματος μπαίνουν σε διαφορετικούς λογαριασμούς. Τα μεν δικά σου σε άμεσα αναλήψιμους, ενώ τα μπόνους σε λογαριασμό που συσσωρεύονται τα μπόνους, επομένως και το bonus εγγραφησ 1xBet. Αυτό σημαίνει πως η πρώτη σου προτεραιότητα καθώς μπαίνεις στον κόσμο της 1xBet είναι να μεταφέρεις τα χρήματα από τον λογαριασμό μπόνους στον άμεσα αναλήψιμο λογαριασμό σύμφωνα με τη διαδικασία που σου περιέγραψα στην ακριβώς από πάνω παράγραφο, ώστε να επωφεληθείς την προσφορά xbet bonus στο έπακρο. Υπολόγισε επίσης ότι το χρονικό περιθώριο στο οποίο μπορείς να κάνεις τα παραπάνω είναι οι 30 ημέρες. Μετά από 30 ημέρες χάνεις το μπόνους σου αν δεν έχεις καταφέρει να το μεταφέρεις στον δικό σου λογαριασμό μετατρέποντάς το σε πραγματικά χρήματα. Τρεις γραμμές με τουλάχιστον 1,40 απόδοση η καθεμιά καταλαβαίνεις ότι επιφυλάσσει πολλές παγίδες γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την 1xBet και μια γενική αναθεώρηση της εταιρείας, μπορείς να επισκεφτείς τον παρακάτω σύνδεμο azscore.gr. Επιγραμματικά:

  • Το ελάχιστο ποσό πρώτης κατάθεσης για να εκμεταλλευτείς το bonus 1xBet είναι 10$.

  • Για να κάνεις άμεσα αναλήψιμο το ποσό του δώρου πρέπει να το παίξεις τουλάχιστον 5 φορές σε στοιχήματα με τουλάχιστον 3 γραμμές και αποδόσεις τουλάχιστον 1,40.

  • Όλο αυτό πρέπει να το πετύχεις σε διάστημα μικρότερο ή ίσο των 30 ημερών. Από εκεί και μετά το ποσό χάνεται.

Προσφορά 100% + 44$ με συγκεκριμένο κωδικό xbet bonus

Μπορείς να εκμεταλλευτείς τον δικό μας, μοναδικό promocode και να λάβεις το ποσό των 144, συμπληρώνοντάς τον στο πεδίο «Enter promo code» κατά την εγγραφή, ώστε να επωφεληθείς 44 συν στο +100% της αρχικής σου κατάθεσης.

Συνοψίζοντας την προσφορά 1xBet bonus

Παίζοντας στην 1xBet θα συναντήσεις και άλλες προσφορές όπως τα bonus αφοσίωσης και πολλά άλλα που θα ανακαλύψεις παίζοντας. Σε αυτό το άρθρο αναλύθηκε το δώρο καλωσορίσματος και δόθηκαν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την εκμετάλλευσή του. Αυτό πρέπει να θυμάσαι φεύγοντας από αυτό το review είναι πως το συγκεκριμένο 1xBet bonus είναι πράγματα πολύ καλό και ωφέλιμο, αλλά για να γίνει εκμεταλλεύσιμο θέλει ιδιαίτερη προσοχή κατά τη χρήση και τον διαμοιρασμό του στα δελτία καθώς στους όρους και στις προϋποθέσεις αναγράφονται ορισμένα απαιτητικά σενάρια για να μεταφέρεις τα μπόνους χρήματα σε λογαριασμό ώστε να γίνουν αναλήψιμα. Σε κάθε περίπτωση, είτε παίζεις από Grèce, είτε από εξωτερικό, είναι σημαντικό να παίζεις υπεύθυνα και με αυτοσυγκράτηση. Μην ξεχνάς ότι η κατάσταση με το στοίχημα μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα αν δεν έχεις το σθένος να βάλεις όρια στον εαυτό σου. Κάτι τέτοιο ακούγεται ευκολότερο από ό,τι πραγματικά είναι μερικές φορές. Ίσως χρειαστεί να θέσεις ένα δικό σου ανώτατο όριο για στοιχηματισμό, έτσι ώστε αν φτάσεις στο σημείο να το χάσεις, να μη συνεχίσεις. Παίξε υπεύθυνα, παίξτε σωστά.