Bwin logo

Bwin

Λάβετε τομπόνους σας!

€100

Το μπόνους Bwin κατά την εγγραφή και διαθέσιμες προσφορές

Το μπόνους Bwin κατά την εγγραφή και διαθέσιμες προσφορές

Όπως κάθε εταιρεία, έτσι και η Bwin προσαρμόζει τις υπηρεσίες και τις παροχές της στις ανάγκες των πελατών της. Στην προκειμένη περίπτωση του διαδικτυακού στοιχήματος οι πελάτες είναι πολύ απαιτητικοί. Πόσο μάλλον σε μια χώρα όπως η Grèce, που λίγο πολύ όσοι ζουν στη χώρα ξέρουν… Και δια του λόγου το αληθές έχουν κάθε δικαίωμα να είναι καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ο σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να περιγράψει σύντομα και περιεκτικά τις Bwin bonus προσφορές, προκειμένου να σκιαγραφήσει τις παροχές της εταιρείας εν συγκρίσει με τους ανταγωνιστές της, έτσι ώστε ο αναγνώστης να αποκτήσει μια ολοκλήρωμένη και αντικειμενική άποψη για το τι είναι αυτό που παρέχει η Bwin και κατά πόσο αξίζει να το δοκιμάσεις.

Πώς λειτουργεί το μπόνους Bwin για νέους παίκτες

Μετά την εγγραφή σου στο site της Bwin και αφού ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου θα λάβεις ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα αναγράφει «κατάθεση». Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να αποφασίσεις το ύψος του ποσού που θα βάλεις ως πρώτη κατάθεση. Πριν ορίσεις ένα ποσό στο μυαλό σου είναι σημαντικό να ξέρεις πως το Bwin bonus εγγραφησ είναι ανάλογο της κατάθεσής σου. Πιο συγκεκριμένα, η Bwin καλωσορίζει κάθε νέο παίκτη, είτε στο στοίχημα, είτε στο καζίνο, με 100% μπόνους χρήματα. Κάνε την πρώτη σου κατάθεση με ελάχιστο κατώτατο όριο τα 5$ και θα λάβεις αυτομάτως ποσό μπόνους έως 100$ (ανώτατο όριο κατάθεσης για αξιοποίηση πλήρους πακέτου μπόνους τα 50$ καθώς 50x2=100$ που είναι το ταβάνι σου). Ανάλογες εταιρείες στην Grèce παρέχουν το ίδιο ακριβώς δώρο. Αυτό στο οποίο πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή είναι οι προϋποθέσεις της προσφοράς, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις αυτά τα χρήματα άμεσα αναλήψιμα, γιατί διαφέρουν από στοιχηματικό πρακτορείο σε πρακτορείο.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις μπόνους Bwin για στοίχημα

Κάθε συμφωνία έχει τους όρους και τις προϋποθέσεις της γι’ αυτό πρόσεξε να τις μελετήσεις και να τις κατανοήσεις σωστά. Πιο συγκεκριμένα:

 • Η προσφορά πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την εγγραφή του παίκτη.

 • Το ελάχιστον όριο κατάθεσης είναι 5$.

 • Το μέγιστο όριο μπόνους είναι τα 100$.

 • Η προσφορά ισχύει για παίκτες από Grèce.

 • Η προσφορά δεν ισχύει αν η πρώτη σου κατάθεση γίνει με skrill, moneysafe ή neteller.

Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα ποσά μπόνους που χορηγούνται από την εκάστοτε εταιρεία δεν είναι άμεσα αναλήψιμα. Το ίσιο ισχύει και για την Bwin sign up offer. Για ευνόητους λόγους δεν μπορείς να καταθέσεις ένα ποσό και έτσι απλά να το διπλασιάσεις. Αντιθέτως, αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα χρήματα μπόνους αποθηκεύονται σε έναν ξεχωριστό, αποκλειστικό λογαριασμό. Το ίδιο κάνει και κάθε δώρο που λαμβάνεις από την Bwin πέρα από το Bwin bonus εγγραφησ. Η ερώτηση που αναδύεται είναι: «Πώς μπορώ να κερδίσω ουσιαστικά αυτά τα χρήματα περνώντας τα στον πραγματικό μου λογαριασμό;». Οι προϋποθέσεις για να το κάνεις είναι οι εξής:

 • Τα μπόνους χρήματα από το Bwin welcome bonus πρέπει να πονταριστούν πέντε (5) φορές με ελάχιστες αποδόσεις 1,70. Αν κάποιος παίκτης καταθέσει 20$ και λάβει άλλα 20$ μπόνους. Θα πρέπει να κερδίσει 40x5=200$ πριν κάνει ανάληψη.

 • Θα πρέπει να τοποθετηθούν το λιγότερο 5 διαφορετικά στοιχήματα με ελάχιστες αποδόσεις το 1,70 ή περισσότερο. Προφανώς, δεν μπορείς να παίξεις 5 φορές το ίδιο στοίχημα και αν το πιάσεις να κερδίσεις τα χρήματα μπόνους από το bonus εγγραφησ Bwin.

 • Αν ακυρώσεις, επεξεργαστείς ή κάνεις cash out κάποιο από τα στοιχήματα, τότε δεν θα ληφθεί υπόψιν.

 • Τα Freeebets δεν μετράνε.

Βεβαιώσου ότι έχεις κατανοήσει καλά ττις προϋποθέσεις για να μη βρεθείς εξ απροόπτου και επικοινωνίες με το τμήμα υποστήριξης λόγω άγνοιας.

Περισσότερες προσφορές Bwin bonus και πώς λειτουργούν

Κάποιες ακόμα προσφορές είναι:

 • Edit My Bet – Το παρόν Bwin bonus σου παρέχει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς ή να προσθέσεις επιλογές εντός του στοιχήματός σου αν βλέπεις ότι η έκβαση που φαίνεται να έχει δεν είναι καλή για εσένα και η κατάσταση γίνεται δύσκολη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξήσεις τα κέρδη σου.

 • Επιστροφή χρημάτων στο 0 – 0 – Έχεις παίξει κάποιο ματς ημίχρονο / τελικό, ακριβές σκορ ή σκορκαστ και η επιλογή σου έχει απόδοση μεγαλύτερη ή ίση με 1,50; Αν το παιχνίδι λήξει 0 – 0, παίρνεις τα χρήματά σου πίσω στη μορφή bonus χρημάτων (στην ίδια μορφή με το Bwin bonus εγγραφησ.

 • Build A Bet – Με την παρούσα προσφορά μπορείς να παίξεις πολλές επιλογές του ίδιου αγώνα στο ίδιο δελτίο.

 • Cash Out – Η διάσημη πλέον επιλογή του online στοιχήματος σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ένα στοίχημα που είναι νικηφόρο μέχρι στιγμής, παίρνοντας κάποια κέρδη, γιατί δεν θέλεις να ρισκάρεις να τα χάσεις όλα. Προσοχή καθώς το cash out παρεμβάλει σε κάποιες από τις διαθέσιμες προσφορές γι’ αυτό μελέτησε καλά το πώς λειτουργεί η καθεμία από αυτές εδώ azscore.gr.

 • Προστασία στο παρολί – Έχεις παίξει παρολί τουλάχιστον 5 επιλογές με ελάχιστη απόδοση το 1,50 σε παιχνίδια ποδοσφαίρου ή ΚΑΙ μπάσκετ και έχασες μόνο ένα παιχνίδι; Σου επιστρέφεται με τη μορφή bonus χρημάτων ποσό έως 25$ σαν πίστωση.

 • Live Streaming – Η Bwin σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σημαντικές διοργανώσεις σε Grèce και εξωτερικό σε ζωντανή μετάδοση από την οθόνη του κινητού σου με την υπηρεσία live streaming.

 • Πριμ στο παρολί – Στοιχημάτισε σε παρολί στοιχήματα μεγάλων διοργανώσεων με τουλάχιστον 4 επιλογές και αν κερδίσεις μπορείς να αυξήσεις τα κέρδη σου έως και 100%.

Γενικά για το bonus εγγραφησ Bwin και λοιπές προσφορές

Η Bwin παρέχει μια πληθώρα προσφορών, διαθέσιμες άμεσα μετά την εγγραφή σου σε αυτήν. Κάποιες από αυτές τις προσφορές γίνονται καλύτερα κατανοητές καθώς έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο του στοιχήματος και παίζεις, ενώ άλλες είναι άμεσα διαθέσιμες και απολύτως κατανοητές, ακόμα και για έναν νέο παίκτη, όπως το Bwin welcome bonus. Όταν φτιάξεις τον λογαριασμό σου, καλό είναι να έχεις ήδη αποφασίσεις το ποσό που θα καταθέσεις για να ξεκινήσεις να παίζεις, προκειμένου να εκμεταλλευτείς το μπόνους καλωσορίσματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ίδιο να κάνεις και με τις υπόλοιπες προσφορές. Επισκεπτόμενος το azscore.gr, είναι καλό να διαβάσεις προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις την εγγραφή σου, προκειμένου να είσαι δικαιούχος της προσφοράς καλωσορίσματος. Κάθε δώρο είναι θεμιτό και καλοδεχούμενο, αλλά είναι επίσης θεμιτό να ξέρεις πώς θα το εκμεταλλευτείς.

Γίνε και εσύ μέλος της Bwin οικογένειας και λάβε σήμερα, με μια εγγραφή που διαρκεί 5’ το διπλάσιο των χρημάτων σου μέσω της Bwin sign up offer.