Κωδικοί προσφοράς καλύτερων στοιχημάτων

1xBet logo

1xBet

Ανάλογα με την επιλογή στοιχηματικού πρακτορείου, ο πελάτης λαμβάνει πίσω ορισμένες υπηρεσίες, αλλά και δώρα ή προσφορές από την εταιρεία στοιχήματος προκειμένου να τον επιβραβεύσει για την επιλογή της. Για τους περισσότερους πελάτες στην Grèce, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, τέτοιες προσφορές αποτελούν ένα από τα πιο βασικά κριτήρια να επιλέξουν μια διαδικτυακή εταιρεία στοιχηματισμού.

Stoiximan logo

Stoiximan

Ένας καλός επιχειρηματίας ξέρει τον τρόπο να κρατήσει τον πελάτη του και ειδικά τον νέο πελάτη. Αυτό μπορεί να το επιτύχει με όποιον τρόπο αυτό θεωρεί πιο αποτελεσματικό. Στην περίπτωση των στοιχηματικών πρακτορείων οι στρατηγικές που εφαρμόζει η εκάστοτε εταιρεία για να πετύχει αυτό ακριβώς που περιγράφεται παραπάνω, εμφανίζονται συνήθως με τη μορφή των promo, στρατηγική ιδιαίτερα γνωστή στην Grèce.

Bwin logo

Bwin

Ο κόσμος του στοιχήματος θα ήταν πολύ βαρετός και λιγότερο κερδοφόρος, αν οι εταιρείες, σε Grèce και εξωτερικό, δεν παρείχαν στους πελάτες τους ορισμένες προσφορές. Ανάλογα με την εταιρεία, ορισμένες προσφορές είναι παρόμοιος, ίσως και ακριβώς ίδιες, ενώ άλλες μοναδικές. Με ποιο κριτήριο αποφασίζει μια εταιρεία να παρέχει μια συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι γνωστό, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Bet365 logo

Bet365

Η Bet365 είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αναγνωρισμένες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Η αναγνωρισιμότητά της επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες χρηστών ανά τον κόσμο, οι οποίοι επιβραβεύουν την αξιότιμη προσπάθεια της εταιρείας να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον στοιχήματος, με υψηλές αποδόσεις και ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες, γνωστές και ως Bet365 bonus ή Bet365 promotions. Τι είναι αυτές οι προσφορές και πώς μπορώ να τις θέτω εις ενέργειαν;

Sportingbet logo

Sportingbet

Η Sportingbet δεν είναι η πρώτη εταιρεία που λανσάρει τις δικές τις προσφορές και προωθήσεις. Ειδικά στην Grèce μπορείς να βρεις μια πληθώρα στοιχηματικών εταιρειών που προσφέρουν εκατοντάδες προσφορές σε καθημερινή βάση. Κάθε στοιχηματική εταιρεία μεριμνά να προσφέρει στους πελάτες της, και ειδικά στους νέους της παίκτες, μια πληθώρα από προσφορές και προωθήσεις, είτε με τη χρήση κωδικού promo, είτε όχι, με σκοπό να κάνει τις υπηρεσίες της πιο ελκυστικές.