Εγγραφή στοιχήματος και προσφορά εγγραφής

1xBet logo

1xBet

Έχεις επισκεφτεί ποτέ κάποια σελίδα που σε ενδιαφέρει και σερφάροντας καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις εγγραφή και να δημιουργήσεις τον δικό σου προσωπικό λογαριασμό· προκειμένου να χρησιμοποιήσεις όλες τις υπηρεσίες της σελίδας αυτής. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και οι σελίδες των στοιχηματικών εταιρειών.

Stoiximan logo

Stoiximan

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα site και συγκεκριμένα μια σελίδα στοιχηματικού πρακτορείου προκειμένου να πετύχει, είναι να είναι εύχρηστο και λειτουργικό. Η πρώτη επαφή ενός πιθανώς νέου πελάτη είναι κατά την επίσκεψή του με σκοπό την εγγραφή του στη σελίδα.

Bwin logo

Bwin

Οι επιλογές σου για διαδικτυακό στοίχημα είναι πάρα πολλές και αυτό είναι κάτι που οι ίδιες οι στοιχηματικές το γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να παρέχουν έναν συνδυασμό προσφορών – υπηρεσιών που θα είναι δελεαστικός στα μάτια των καταναλωτών, ενώ παράλληλα θα τους αποφέρει κέρδη. Για να φτάσει όμως στο σημείο ένας παίχτης να δοκιμάσει τον παραπάνω συνδυασμό και να δει αν του ταιριάζει ή όχι, θα πρέπει να περάσει από τη διαδικασία εγγραφής.

Bet365 logo

Bet365

Έχεις επισκεφτεί μια ιστοσελίδα που σε ενδιαφέρει και θέλεις να κάνεις εγγραφή προκειμένου να συνδεθείς σε αυτή και να απολαύσεις τις υπηρεσίες της. Περιηγείσαι άσκοπα από καρτέλα σε καρτέλα, παίρνεις τηλέφωνα ή στέλνεις email στην εταιρεία την ίδια, γιατί δεν βρίσκεις από που μπορεί να γίνει η εγγραφή και η σύνδεση αυτή.

Sportingbet logo

Sportingbet

Ένας πράκτορας στοιχημάτων προσπαθεί συνεχώς να παρέχει στους πελάτες της το καλύτερο περιβάλλον για στοίχημα που μπορεί, προκειμένου να τους κερδίσει, έστω μια μερίδα από αυτούς, ώστε να μείνουν στη σελίδα και να παίξουν στοιχήματα. Μια τέτοια εμπειρία ξεκινάει από την πρώτη κιόλας στιγμή που κάποιος επισκέπτεται το site.