Bet365 logo

Bet365

100% პირველიანაბრის ბონუსი

$30

Πώς να κάνεις εγγραφή Bet365

Πώς να κάνεις εγγραφή Bet365

Έχεις επισκεφτεί μια ιστοσελίδα που σε ενδιαφέρει και θέλεις να κάνεις εγγραφή προκειμένου να συνδεθείς σε αυτή και να απολαύσεις τις υπηρεσίες της. Περιηγείσαι άσκοπα από καρτέλα σε καρτέλα, παίρνεις τηλέφωνα ή στέλνεις email στην εταιρεία την ίδια, γιατί δεν βρίσκεις από που μπορεί να γίνει η εγγραφή και η σύνδεση αυτή. Στην Bet365 τα πράγματα είναι απλά.

Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε για να γίνει ο οδηγός σου σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα κατά το Bet365 register. Ακολούθησε τα βήματα που βρίσκονται παρακάτω και απόκτησε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της στοιχηματικής εταιρείας bet 365.

Τι είναι η Bet365 και από πού ξεκίνησε

Η Bet365 είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που προσφέρει υπηρεσίες πονταρίσματος, αλλά και παιχνίδια καζίνο, σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ένας δικτυακός τόπος σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις στοίχημα, ρουλέτα, Μπλακ Τζακ και πολλά ακόμα παιχνίδια. Όλα σε ένα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην σελίδα azscore.gr και στη γενική αναθεώρηση της εταιρείας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον Denise Coates και εδρεύει στην Στόουκ του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά εφόσον δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτύου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η έκταση των δραστηριοτήτων της δεν περιορίζεται από σύνορα. Τα συνολικά της έσοδα υπολογίζονται στα 3,43 δισεκατομμύρια γεγονός που την καθιστά τις υψηλότερες, αν όχι στην υψηλότερη θέση των στοιχηματικών εταιρειών παγκοσμίως.

To 2010 διακρίθηκε με το βραβείο «Διαχειριστής της χρονιάς» από το περιοδικό «eGaming review», ενώ ταυτόχρονα εθεωρείτο ως μια από τις πιο γρήγορα αναδυόμενες ιδιωτικές εταιρείες σύμφωνα με τον πίνακα «The Sunday Times Tech Track 100». Ένας λόγος παραπάνω να κάνεις Bet365 register σήμερα.

Επίσης ενδιαφέρουσα είναι η σύνδεση της ομάδας Stoke City με την εταιρεία Bet365, γεγονός που επιβεβαιώνετε και από το στάδιο της ομάδας που ονομάζεται «Bet365 Stadium». Η εταιρεία επιτέλεσε και σπόνσορας της ομάδας, με εμφανές λογότυπο της εταιρείας στο μπροστινό μέρος της φανέλας των παικτών της.

Το μόνο που έχει να σκεφτεί ο παίχτης είναι το «πώς κάνω ΕΓΓΡΑΦΗ» και στη συνέχεια Bet365 login από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Από εκεί και μετά τον περιμένουν πολλά μπόνους και δώρα της Bet365, ξεκινώντας ευθύς αμέσως από το μπόνους εγγραφής και τον διπλασιασμό της κατάθεσής του, το οποίο αποτελεί ίσως το πιο διάσημο δώρο που παρέχεται από τη Bet365.

Πώς να εγγραφείτε στον ιστότοπο της Bet365 με μερικά απλά βήματα

Screen 1Screen 2

Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Ανοίξτε τον περιηγητή (browser) της επιλογής σας (Chrome, Firefox, Opera κτλ.)

 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση και πατήστε enter.

 3. Κάντε κλικ στο κίτρινο κουτάκι στο πάνω – δεξιά μέρος της σελίδας που γράφει «Εγγραφή» και δώστε προσοχή στο αναδυόμενο παράθυρο – είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να κάνετε Bet365 login.

 4. Το παράθυρο που άνοιξε είναι μικρότερο από αυτό του περιηγητή σας και στο κεντρικό, πάνω μέρος του γράφει Ανοίξτε λογαριασμό.

 5. Συμπληρώστε προσεκτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται

  • χώρα διαμονής (στην περίπτωσή σας μάλλον Grèce)

  • προσωπικά στοιχεία (φύλο / όνομα/ επώνυμο / ημερομηνία γέννησης

  • έγγραφα ταυτοποίησης – σε αυτό το σημείο καλείστε να καταθέσετε ένα επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης που αναγνωρίζεται στην Grèce, δηλαδή διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα, προκειμένου να αποδείξετε την ταυτότητά σας, αλλά και να κατοχυρώσετε τη μοναδικότητα του λογαριασμού σας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Bet365 βεβαιώνεται ότι μπορεί να σας παρέχει τις μια ανά λογαριασμό προσφορές της.

  • Στοιχεία επικοινωνίας (email, τηλέφωνο, επιλογές email) για ευκολότερο Bet365 login

  • Διεύθυνση κατοικίας

  • ID και Password – φιλική συμβολή να καταγράψετε σε κάποιο άλλο μέσο τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στα παρόντα πεδία σε περίπτωση που τα ξεχάσετε ή βιώσετε κάποια απώλεια συσκευής

  • Αριθμός ασφάλειας

  • Προτιμήσεις (ζώνη ώρας – συμπλήρωσε αντίστοιχα για την Grèce, τρόπος εμφάνισης αποδόσεων, κωδικός μπόνους σε περίπτωση που έχετε)

 6. Τέλος, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί με την επιγραφή «Εγγραφή στην Bet365».

Αν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο μην πανικοβάλλεστε γιατί η διαδικασία εγγραφής κατά το Bet365 login mobile δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής, είτε χρησιμοποιείτε android, είτε iOS, είτε windows phone:

 1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Bet365 από το κινητό. Η συσκευή σας αυτομάτως θα ανοίξει την έκδοση για κινητό. Αν θέλεις να δεις πώς θα κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, τσέκαρε εδώ azscore.gr.

 2. Όταν μπείτε μέσα στη σελίδα θα σας δοθεί η επιλογή να κάνετε κατέβασμα (download) της εφαρμογής Bet365. Κατεβάστε την εφαρμογή και ολοκληρώστε την εγκατάστασή της, όπως θα κάνετε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

 3. Ανοίγοντας την εφαρμογή θα σας δοθεί η επιλογή «Εγγραφή» (Σύνδεσμος ο οποίος θα σας μεταφέρει αυτόματα στη φόρμα που περιγράφεται στο ακριβώς από πάνω κομμάτι του άρθρου σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε εγγραφή από ηλεκτρονικό υπολογιστή).

 4. Ακολουθήστε τα βήματα, συμπληρώνοντας προσεκτικά τα στοιχεία σας.

 5. Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στην Bet365 και πολύ πιθανώς ο browser σας να κάνει αυτόματo Bet365 login mobile στον λογαριασμό σας.

 6. Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέγετε να βρίσκεστε συνέχεια «Σε σύνδεση», χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε κάθε φορά το ID και το Password σας για να κάνετε Bet365gr login.

Η Bet365 είναι μια από τις λίγες, σε αριθμός, εταιρείες, που παρέχει εφαρμογές και για τα τρία βασικά λειτουργικά συστήματα κινητού τηλεφώνου. Αυτό δείχνει πως είναι μια εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον κάθε χρήστη και όχι απλά με τη πλειοψηφία. Κατέβασε την κατάλληλη εφαρμογή για τον δικό σου τηλέφωνο και συνδέσου στην Bet365 σήμερα.

Αν επισκεφτείτε κατά λάθος τη σελίδα της Bet365, η οποία δεν είναι στα ελληνικά και για τον οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη γλώσσα, μην ανησυχείτε καθώς η εταιρεία έχει προβλέψει να σας παραπέμψει στην αντίστοιχη ελληνική έκδοση του ίδιου site και μπορείτε να προχωρήσετε σε Bet365gr login από εκεί.

Αν το στοίχημα δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει ή έχεις παίξει ήδη τα δελτία της ημέρας και δεν ενδιαφέρεσαι να παίξεις περισσότερα, μπορείς, αντί για το αγαπημένο σου τηλεοπτικό κανάλι με τις διαφημίσεις και τις συνεχείς διακοπές, να επισκέπτεσαι τον ιστότοπο της Bet365 για να μένεις ενημερωμένος για το άθλημα που αγαπάς, να είσαι ο πρώτος που μαθαίνει τις αλλαγές στα σκορ και την πορεία των παιχνιδιών, να βρεις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν για παιχνίδια σε Grèce και εξωτερικό.

Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι η διαδικασία εγγραφής και σύνδεσης μέσω υπολογιστή ή κινητού, δηλαδή Bet365 login mobile, είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος και από εκεί και μετά αφήνεις την εκάστοτε εφαρμογή να σε οδηγήσει βήμα βήμα προς τη σύνδεση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι πληροφορίες που ζητούνται είναι πολλές σε όγκο και δυσχεραίνουν τη διαδικασία εγγραφής σε μεγάλο βαθμό, αλλά γνωρίζεις εξ αρχής πως οι σελίδες που διαχειρίζονται χρήματα πρέπει να παρέχουν την αναγκαία ασφάλεια έτσι ώστε ο πελάτης να αισθάνεται ασφαλής και να απολαμβάνει το παιχνίδι.