Κριτικές καλύτερων ιστότοπων στοιχημάτων 2020

1xBet logo

1xBet

Η 1xBet είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που παρέχει τη δυνατότητα για στοιχήματα όλων των ειδών. Αθλητισμός, τυχερά παιχνίδια, esports. ζωντανά στοιχήματα και streaming είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες της. Παρέχοντας αυτές ακριβώς τις υπηρεσίες σε περισσότερες από σαράντα (40) γλώσσες, τη θέτουν ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο του στοιχήματος.

Stoiximan logo

Stoiximan

Επάξια κατέχει μια από τις ψηλότερες θέσεις στους πίνακες με τις στοιχηματικές εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κορυφαία επιλογή και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Ο πράκτορας στοιχημάτων Stoiximan έχει εγκαθιδρυθεί πλέον στο σύγχρονο ρεύμα του διαδικτυακού στοιχήματος, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες παίκτες.

Bwin logo

Bwin

Χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία η Bwin είναι η πρώτη μεγάλη στοιχηματική εταιρεία του κόσμου. Ξεκινώντας τις δρηστηριότητές της το 1997 και βγαίνοντας ενεργά στην αγορά το 1999 αποτελεί πλέον έναν κολοσσό για το στοίχημα και τον διαδικτυακό τζόγο, όχι μόνο στην Grèce αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η Bwin είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που παρέχει τις υπηρεσίες της παγκοσμίως, με νόμιμο τρόπο και φέρει πολύ μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια μαζί με το όνομά της. Ξεκίνησε με το όνομα BetandWin και αργότερα μετονομάστηκε σε Bwin.

Bet365 logo

Bet365

Η Bet365 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες στον πλανήτη και συνεπώς και στην Grèce, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και τρέχοντα δελτία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν την Bet365 ως εργαλείο για να παίζουν στοίχημα, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πολύ υψηλές κριτικές που λαμβάνει η εταιρία από χρήστες της και μη.

Sportingbet logo

Sportingbet

Κάθε παίκτης στοιχήματος αναζητά την κατάλληλη, για τις απαιτήσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του, στοιχηματική εταιρεία. Η αναζήτηση αυτό δεν είναι διόλου εύκολη καθώς οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αλλάζουν συνεχώς και ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά τεράστιος.